onsdag 5 oktober 2011

Testinlägg, eftersom Blogger strular

Vill bara testa, och se om det här inlägget visas för den som prenumererat på mina uppdateringar. Det fungerar inte för Kaspers blogg, sedan några dagar.

Ska snart göra ett riktigt inlägg...

6 kommentarer:

 1. Förmodligen är det inte DU som gör något fel. jag har provat att först ta bort, och sedan lägga upp på nytt för att se om det blir någon skillnad. Får någon sorts felmarkering på min "Konfigurera blogglistasida" när det gäller din och Kaspers sida. Jag försöker leta vidare om jag kommer på något...

  SvaraRadera
 2. Pelle - Lite märkligt är det, att det strular på båda bloggarna, för de finns på olika konton.
  Gjorde så eftersom jag ville ha två olika profiler. Det har ju funkat bra hittills, och någon ändring har jag inte gjort. Inte på någon av bloggarna.
  Jag ska också försöka undersöka om jag och Kasper liksom kan vara intresserade av varandra...
  Det ÄR faktiskt irriterande när saker och ting inte funkar!

  SvaraRadera
 3. Va skönt att det fungerar igen. Man blir ju van vid att de uppdaterade bloggarna "serveras" som stekta sparvar ungefär. Samma röda felmarkering fanns på Stadshunden Lukas hos mig, men den tog jag bort, för dom verkar ha lagt av med bloggandet. Ludde och jag kamperar ihop, vilket tyvärr gör att han inte kan ha en egen profil, men vem vet om inte Blogger i framtiden tillåter olika profiler på samma konto? Nu ska jag försöka hjälpa den fortfarande ganska trötta vofsingen berätta om hundcaféet.

  SvaraRadera
 4. Pelle - nästan lite larvigt att åtminstone småilskna till för en sån här grej (men det gör jag tydligen ändå...) - för egentligen är det ju fantastiskt att det överhuvudtaget fungerar, för det mesta i alla fall.
  Onekligen enklare att ha samma konto, men jag insåg inte riktigt nackdelarna med två, när jag startade på Blogger.
  Men nu ska jag kika på Luddes beskrivning av besöket på hundcafé. :)

  SvaraRadera
 5. jag har sett och läst inlägget, ville bara tala om:-)

  SvaraRadera