torsdag 27 oktober 2011

Det kommer en vår...

Måste antagligen tänka om - för jag hör till dem som i princip bara har ett enda lösenord som jag använder överallt. Utom där man kräver något mer avancerat (typ Telia, webbhotell och bank).

Det blir till att skärpa sig.

Det är vår på gång, joodå, det är det! Mot alla odds har min lilla sönderplogade rododendron överlevt, och bestämt sig för att det tänker den fortsätta med! Om den inte misshandlas alltför svårt även i vinter. Med sina få kvarvarande grenar har den gjort sig redo för en kommande vår. En sinnebild för tapperhet och överlevnadskonst.


På väg mot samhället för att inhandla lite mer matnyttigt för kylskåpet såg jag det här - det är till att lyda order.  Eller...  :D

Men sedan glömde jag bort kameran...

Hemma igen kunde jag till min glädje se att Mysans bakben tycks vara bättre nu. Jag upptäckte ju sent i går kväll att hon faktiskt haltade lite. Hon har nog haft ont i ett par dagar, det är därför hon bara velat ligga inne och vila och sova. Men hon rör sig bättre i kväll, bara liksom "skakar" på benet ibland. Jag avvaktar. Och hon sover vidare, även om hon rör sig lite mer i dag.  Här har hon sällskap av både Maxi och Kasper (jag snodde bilden från Kasper... ;)


Och utanför köksfönstret försökte en liten spindel forcera glasrutan. Stugvärmen börjar locka så här års.


Men Petrus, han vill ut. Ingen rädder för kölden här...

Och nu lockar sängen. I varje fall om en liten stund. :)
Ska bara ta en liten "etta-sväng" med Kasper först.
Natti!

6 kommentarer:

 1. Du får ursäkta att kommentaren kommer nästan ett dygn senare, men nä'r inlägget skrevs så sov jag sedan ett par timmar, och idag har hela dagen gått åt att passa Lilla O. Skönt att du hittat vårtecken redan i oktober i alla fall. Det värmer. Säger också god natt, även om det är några timmar kvar att hålla sig vaken..

  SvaraRadera
 2. Berit Elisabet27 okt. 2011 21:42:00

  Pelle ... hehehe, visst ska jag [tminstone f;rs;ka urs'kta... hm, undrar vad som tagit at Blogspot som plotsligt vagrar tala svenska... jag far inte en gang till ett fragetecken...
  Hoppas det bara ar Blogger och inte mitt tangentbord som fatt spatt!!!
  Och godnatt, sa smaningom... fast jag blir nog vaken atskillga timmar till.
  Inte ens tecken gar att fa till, inte ens det dar snabelaet...

  SvaraRadera
 3. Ojoj, Här är det nog inga problem hos Blogger med å, ä och ö. Bäst att du får några extra prickar av mig då så att du har.
  .. .. .. .. ...och några ringar också förstås o o o

  Natti!

  SvaraRadera
 4. Pelle, TACK, det hjälpte! Tangentbordet blev svenskt igen! :) Hade det nog ALDRIG blivit utan dina prickar och ringar!
  Dom var rasande bra att ha! Sparar ett par av dem i reserv...
  Natti!

  SvaraRadera
 5. Mmmm, njuter för fullt av det goda vädret. Bara att ta för sig medan det pågår. Brasan är ju tillåten att elda i ändå, för myseffekt vill man ju ha.
  Suck... det där med lösenorden har fått vila för min del. Måste ta det när man orkar. De' e' mycke' nu...
  Himla käck spindelbild.

  SvaraRadera
 6. Margus - jag har i ärlighetens namn inte heller gjort något åt mina lösenord. Ännu. Men jag ska... joodå, jag ska... visst... ;)

  SvaraRadera