fredag 7 oktober 2011

Nu ska det förändras...

Nu ändrar bloggen utseende. Totalt. Känns som ett sätt attt gå in i hösten.
Under tiden måste den sparas i flera steg. Jag hoppas och tror att den på köpet blir/är aningen tydligare. Kasper får en liten header, men här avstår jag. Kaspers blogg ska också förnyas, men en sak i taget.
Återkommer - har bilder som väntar.

PS. Inte så lätt det här, möjligheterna är ju snart sagt oändliga! Det tar nog lite tid att få till det...

3 kommentarer:

 1. Jaha, det här ser väl också bra ut! Saknar den vackra sjöbilden men den saknaden vägs lätt upp av bilden på den underbare Kasper i full karriär mot sin egen matte.

  SvaraRadera
 2. Hm? Jag gissar att designen kommer att ändras en hel del innan du är färdig. Kul att följa och se när du provar. Får nog säga att eftersom du tar en hel del snygga foton så skulle jag vilja se en header (utbytbar efter sinne och säsong), och blom- och Kasperlänkarna var kul med bild.

  SvaraRadera
 3. Lena - sjöbilden kommer kanske tillbaks igen, när det blir vår och sommar. Om jag inte hittar på nåt annat. :) Men det gör jag nog...
  Det känns bra med den här varianten, jag gillar ju att "leka" ibland. Men för tillfället har jag lekt färdigt med den här här bloggens utseende, tar nog itu med Kaspers så småningom.

  Pelle - Stommen behåller jag. Har bara gjort några småförändringar, och så gjorde jag en sorts header i alla fall. Det förändrade mycket.
  Allt blir lite annorlunda med den här mallen. Lägger nog till något mer så småningom, men nu ska jag först göra ett nyttt inlägg och sedan ta itu med Kaspers blogg. Den har förresten samma stuk som min, och blir lika mörk. Vi ljusar nog till oss när det blir vår. :)

  SvaraRadera