fredag 11 maj 2012

Segt i knoppen

Segt är det! Fortfarande nåt otyg som far runt i både kropp och dessvärre också knopp, som det tycks!

Var i Södertälje för en del ärenden, inhandlade bl.a. papper och toner till skrivare. Promenerade med Kasper utmed kanalen (bilder hos honom), tittade både ner i vattnet och upp mot himlen.

Skulle enligt planerna fortsätta till Plantagen i andra änden av den stooora staden, samt katthemmet och hälsa på Mysan.

Men - helt plötsligt befann sig bilen med mig vid ratten i helt fel ände av stan, på stormarknaden.
Håhåjaja - visst inhandlade jag mat till både människa och djur, till och med lite garn till fler pulsvärmare, men det blev varken växter, jord eller Mysanbesök!

Tydligen är det så att TVÅ saker, eller möjligen två och en halv ryms i huvudet samtidigt, men sen är det fullt!

Nåja, det blir fler dagar. Ska telefonkolla i eftermiddag hur det ser ut på katthemmet.


På stormarknaden sålde man manipulerade phalaenopsis.

Nästa blomning blir inte alls blå. Förresten tycker jag att de ser väldigt konstiga ut, helt fel. Ungefär som de hiskliga blomsteruppsatser i grön och knallblå plast (yviga och halvmeterhöga) som placerats utanför min avlidne grannes hus, inför försäljningen (jag fotade dem inte)!!!

6 kommentarer:

 1. Ja, det är svårt att låta bli kameran när allt möjligt blommar så här års. Plastblommorna kan jag föreställa mig utan bild! Två och en halv saker i huvudet är ändå drygt 100% mer än vi män har...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men snälla rara (jag genomskådar dig förresten, du är INTE Ludde...) Hundra procent mindre än jag har i huvudet (matte har aldrig varit min starka sida, hehehehe) - SÅ illa kan det väl ändå inte vara... ;)

   Radera
 2. Det var faktiskt INTE jag som skrev det där! Dumma husse låtsades vara jag, som ändå har MYCKET mer i huvudet än vad han har! Han kan ju knappt stava sitt namn utan att falla av stolen... kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jisses Ludde, se till att han har en mjuk matta eller nåt under sin stol!! Helst ett mjukt täcke! IFALL han skulle vilja skriva sitt eget namn, menar jag!!!!

   Radera
 3. Väldans tur att bilarna har ett gott minne och hittar dit vi ska, när kylskåpet är tomt. Ibland hittar dom hem också, innan stadsrundan är helt klar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Berit Elisabet12 maj 2012 09:54:00

   Visst, ibland händer det till och med att min bil tar sig hem liksom helt på egen hand - helt plötsligt upptäcker jag att jag kört både en och två mil utan att "tänka" på det. Men bilen hittade själv varenda avtagsväg... ;)

   Radera