torsdag 9 februari 2012

Det var en gång ... och snart är den tillbaks...

Jag ville byta skärmsläckare på datorn, och valde en fil med "nära växter". Blev sittandes och bara tittade. Tänkte att jag skulle dela med mig av några bilder. :)
Några till... :)


Lite fantasilöst kanske, men va tusan... ;)Äsch - jag bara skickar upp dom allihop!

Den som vill kan ju klicka. 

Och tänk, i uterummet växte dom här!
Snart dags för sådd!!


Och ute snöar det.7 kommentarer:

 1. Vågar man tro på en vår i år också? Smhi mumlade nyss på radion om att det kunde bli någon plusgrad på söndag, så vi hoppas väl. Tack för de somriga bilderna!

  SvaraRadera
 2. Nej, nej, nej! Här vills inga plusgrader än! Inte förrän ungarna fått busa runt under sportlovet i alla fall:)
  SE'N kan det få bli som på dina underbara bilder.
  Naturen mår ju faktiskt bra av snön också. Undrar hur det blir med en del efter den konstiga hösten och förvintern. Har lärt mig att tjäle utan snö är allt annat än bra.
  (Och nej, jag är inte pessimist av naturen:D)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder.. Är Dina tomater redan klara ?????.. jag har inte "spottat tomtar" än :-) men det får bli i början av Mars jag startar det!!!

  SvaraRadera
 4. Åh en till som längtar efter sommaren ser jag. jag har också lagt upp sommarbilder idag.

  SvaraRadera
 5. Pelle - Det blir nog vår och sommar, jag riktigt har det på känn! Även om jag idag skottat bort 1 dm snö från gårdsplan och uppfart. Måste få ut bilen. Lös, kall, lätt snö. :) Gick lätt.

  Eva - Jag vill inte heller ha tö, inte förrän det är dags för snön att smälta på riktigt. Tjäle och kyla utan värmande snötäcke - katastrof för fästingar! Härligt!!
  Det blir nog bra det här, ska du se.

  Kikkan - jag måste också vänta minst en månad innan jag kan så tomater, men det är trevligt att stöta på såna här bilder i datorn. :) Och nu är de och ett gäng andra mina skärmsläckare som vandrar förbi på skärmen.

  Cruella - jag längtar efter värme, tänk att kunna leva för öppna dörrar! Tror jag ska kika på ännu fler sommarbilder, men dom ska få nöja sig med att vandra runt på min skärm. Tror jag i alla all. :)

  SvaraRadera
 6. Sol och plusgrader, sjungande talgoxar och takdropp! Här kan man tro att det är vår, tills man går ut och känner isvinden. Men snart så......

  SvaraRadera
 7. Lena - javisst, snart så... :)
  Inga isvindar här, under dagen som gått. Faktiskt ingen vind alls, här i skogen. Sol och ett par plusgrader. En riktigt fin dag! Till och med dags att flytta fram agapanthusen!!! Ska visa i morgon!

  SvaraRadera